Diamond lashes

Testailin eilen illalla aikani kuluksi hiljattain ostamaani Wet’N’nWildin Petal Pusher – palettia. Käytin meikkiin kahta alarivin tumminta definer – sävyä ja silmän sisänurkkaan ylärivin oikealta browbone – nappia. Pohjustuksena mulla oli sekä UDPP että Goshin puikko.

Violetimpi definer oli vähän kovempi kuin tuo tumma, joka olikin sitten todellinen pigmenttipläjäys. Eli erittäin hyvä :D Se on musta / tummanharmaa glitter-väri, jonka hileet pysyivät hyvin luomella eivätkä häivytyksessäkään varisseet pitkin kasvoja. Upea sävy :)

Ripsiäkin tuli pitkästä aikaa kokeiltua. Ostin alkuviikosta Seppälästä nämä kunnon timanttiripset (4,95€) ja yhdistin ne nyt tähän. Leikkasin ulkoreunasta pari milliä ylimääräistä mittaa pois, jotta ripset menisivät mahdollisimman luonnollisesti. Pakkauksen mukana tulleen liiman heitin suoraan roskiin, koska luotan mustaan DUO:n liimaan. Ripset oli sopivan mittaiset ja tuuheus oli myös tosi hyvä. Taidankin tästä lähtien ainakin bilemeikkeihin pistää ripset, miksei toki arkenakin jos jaksaa :)

kasvot
Lumene Natural Code Matt Makeup 10 Vanilla
Lumene Natural Code Skin Perfector – puuteri
MNY Blush 201
kulmat
Lumene kulmakarvageeli
silmät
UDPP
Gosh – puikkoluomiväri Love That Beige!
Wet’N’Wild Petal Pusher
Wet’N’Wild H2O Proof Liquid Eyeliner Ultra Black
ripset
Seppälä
huulet
ei mitään

10 vastausta artikkeliin “Diamond lashes”

  1. Ehdottomasti lisää kuvia meikeistä, joita teet tällä paletilla! :) Nuo paletin värit on munkin mieleen, joten ois kiva nähdä millaisia meikkejä taiot näistä! :)- Karo

    Tykkää

Jätä kommentti