Meikkivoiteet testissä: Maybelline, L’Oréal & Lumene Natural Code

Tammikuussa sain pienen pakkomielteen meikkivoiteista ja ostinkin kolme uutta kandidaattia kokeiluun. Nyt olen kyseisiä tuotteita käyttänyt siitä lähtien ja on aika vähän kirjoitella mielipiteitäni niistä. Huom: jokaisen meikkivoiteen alla olen käyttänyt MSCHICin primeria. Meikkivoiteethan olivat nämä kolme:
Maybelline Super Stay 24h, 005 Light Beige
L’Oréal True Match, N1
Lumene Natural Code, 10 Vanilla

Maybelline Super Stay 24h

Tätä kokeilin vain kerran, koska sävy 005 Light Beige osoittautui liian punaiseksi mulle. Juuri sellaiseksi ihanaksi possunpinkiksi :D Peittävyys oli hyvä ja pysyvyyskin ihan ok. Purkki täytyisikin nyt laittaa Huutikseen, koska itselläni ei ole sille käyttöä.
L’Oréal True Match

Tätä käytän silloin, kun kaipaan paljon peittävyyttä. Mähän olen tavallaan aika aloittelija meikkivoiteiden kanssa, ennen käytin vain meikkipuuteria ja ”eka” sopiva meikkivoiteeni eli MSCHICin tuote on (varsinkin tähän verrattuna) todella ohutta ja puolipeittävää. Tämä peittää mielestäni tosi hyvin, tätä tarvitsee laittaa tosi pieni määrä ja ohut kerros. Itselleni riittää melkein puoli painallusta tai maksimissaan yksi painallus. Levitän tämän tosi pienissä ”osissa” ja parhaiten tämän saa ”uppoamaan” ihoon/huokosiin skunkilla (eli ”MAC 187”:lla tässä tapauksessa). Ainakin mulle riittää huonoinakin ihopäivinä yksi ohut kerros tätä. Ihon saa näyttämään aika paklatulta, jos esim. laitan sen yhden painalluksen ihan kokonaan. Huomasin tänä aamuna, että  tavallisella meikkivoidesiveltimellä tätä menee enemmän eli tuo kokonainen painallus, skunkilla laitettuna vähemmänkin riittää.

Tätä ei siis tule käytettyä päivittäin, vaan silloin kun peilistä katsova ilmestys on järkyttävimmillään :) (eli Martina ketä koitat huijata.. oon käyttänyt tätä jo pari viikkoa, thanks to this face) Joskus toisen meikkivoiteen kanssa käytän tätä vain silmänalusille, ne kun usein tarvitsevat hieman enemmän peittoa.
Lumene Natural Code Matt Makeup

Tämä oli suosikkini tästä joukosta ja itseasiassa niin hyvä, että varmaan tulen tätä jatkossakin ostamaan. Juuri oikean sävyinen, juuri sopivassa suhteessa peittoa ja keveyttä, pysyy mattana jopa mun iholla ja kaiken huipuksi edullistakin vielä. Maksoikohan tämä 9,90€? Edullisuus tulee toki osaksi pakkauksesta eli tämähän on yksinkertaisessa muovituubissa (eikä lasipullossa), mutta se ei ainakaan mua haittaa :) Lisäksi tämä olisi kevyempi ottaa esim. reissuun mukaan, lasipullot kun tuppaavat painamaan aika lailla.
Sävy on siis täydellinen ja meikkivoide sulautuu iholle tosi hyvin. Peittää tarpeeksi (olisiko puolipeittävä) ja jää todella mataksi. Ei ehkä kuivaihoisen meikkivoide, mutta kaikki muille kylläkin. Normaali/sekaihoinen jättäisi ehkä puuteroimattakin, mutta mä en vaan osaa :) Tämän päälle pyöräytän irtopuuteria isolla sudilla (ei siis painella vipalla) ja todella kevyesti!

Pitäisikö näille antaa jotkut arvosanat? Maybelline 3,5/5 (tosin tämä on hankala arvioida, koska en käyttänyt kuin kerran eikä väärästä sävystä oikein voi antaa miinusta kuin itselleen), L’Oréal 4/5 ja Lumene on kyllä sen 5/5 :)
Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Meikkivoiteet testissä: Maybelline, L’Oréal & Lumene Natural Code”

    1. Tässä se huomataan, että kaikki ei tykkään samoista – esim. mulle toi Maybelline ei käy (vaikka alunperin sävy tökki, niin ei se laadultaankaan ollut mun mieleen) :) Siks on hyvä, että valikoimaa riittää jotta jokainen löytäis sen helmen itselleen :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s