Pari Bianka-meikkiä!

Nyt niitä maanantaina ostamani Bianka – halpispaletin meikkejä! Palettihan on siis VapaaValinnasta ja maksoi sen hurjat 1,90€.

Ensin kävin kiinni violetteihin sävyihin, koska ne olivat mielestäni paletin kauneimmat. Pohjustukseksi laitoin Goshin voidemaisen puikkoluomivärin (Love That Beige!), joka antaa puuterimaiselle luomivärille tarttumapintaa ja tuo pigmentin/sävyt paremmin esille. Noin 2/3 luomea laitoin vaaleampaa violettia ja ulkonurkkaan tummempaa. Värit sulautuivat aika hyvin yhteen, ehkä vähän liiankin hyvin koska kuvissa meikki näyttää aika yksiväriseltä. Silmän sisänurkkaan laitoin paletin valkoista, joka on todella helmiäishohtoinen. En laittanut rajauksia, mutta toki mustaa ripsiväriä.

Käytin siis vasemman reunan kaikkia kolmea sävyä.
Näistä kuvista mielestäni näkee, kuinka hyvin sävyt korostivat mun vihertäviä silmiä. Tuntui, että nämä ovat juuri ne oikeat violetin sävyt mulle.
Seuraavan meikin tein keskiosan ruskeilla sävyillä: jälleen keskimmäistä 2/3 osalle luomea, tummempaa ulkonurkkaan ja tuolla vasemmanpuoleisella beigellä kirkastin sisänurkkaa. Sitä voisi käyttää myös häivyttämiseen.
Tykkäsin tästä(kin) meikistä, mutta vastaavan saa esim. Nakedilla tehtyä :) Aika perus, mutta nätti. Tein tällä paletilla muuten tänä aamuna (nämä kuvat ovat toissapäivältä ja eiliseltä) sinisävyisen meikin ja siitä tuli tosi kiva! Käytin sisänurkkaan vaaleinta (vasemmalla) ja muulle luomelle keskimmäistä sinistä. Tummensin vielä ulkonurkkaa ja luomivakoa oikeasta alakulmasta löytyvällä tummanharmaalla. Kuten sanoin, tuli tosi kiva! Vähän tummempi päivämeikki. En taida siitä tänään saada enää kuvia, mutta täytyy se joku päivä tehdä uudestaan ja ottaa sitten :)
Näissä kuvissa meikki sisätiloissa ja auringonvalossa kuvattuna.
Paletin sävyt ovat todella helmiäishohtoisia, eivät glitterisiä mutta melkein jopa kiiltäviä. Ne ovat halpismeikkien tapaan hiukan jauhoisia – ekalla kerralla tökkäsin applikaattorin vähän liian reippaasti värinappiin ja sain sen hiukan murentumaan :) Sävyjä saa kerrostaa luomelle hiukan enemmän kuin vaikkapa UD:n värejä. Näitä voisi verrata tuntumaltaan Coastal Scentsin paletteihin (ainakin mun 36 Smokey’hin)! Vaikka pohjustuksena on tuo vedenkestävä Goshin tuote, sävyt haalistuvat / kuluvat vähän päivän aikana. Työpäivän ne kestävät hyvin, mutta jos illalla lähtisin vielä jonnekin niin täytyisi meikkiä korjailla.
Ei toisaalta hullumpi paletti. Mitään Inglotin laatua lähellekään ei tietenkään päästä – Wet’N’Wildkin menee tästä hyvin ohi – mutta ihan käyttökelpoinen! Ei tarvi heivata roskikseen :) Jos osutte kohdalle ja taskunpohjalta löytyy 2 euron kolikko, niin kassan kautta kotiin vaan :)
Samalla voisin vähän hehkuttaa uutta hiusväriäni. Laitoin Color Maskeista Mandarin – sävyn, joka on tarkoitettu (vaalean) kuparisille hiuksille. Ennenhän oon käyttänyt voimakkaan kuparisille hiuksille tarkoitettua Curry – sävyä (esim. täällä), mutta se menee liikaa punaiseen – ainakin mun tän hetken makuun :) Vasta 3-5 pesun jälkeen se on haalistunut sopivan oranssiksi. Mutta Mandarin on juuri oikeanlainen kirkas ja ennen kaikkea oranssi sävy!
Tähän väliin täytyy paljastaa, että en taaskaan tiedä mitä tän tukan kans tekisin! :D Kui ihminen voi olla näin nopeasti kyllästyvä. Vähän taas se tummahko ruskea houkuttelee tai joku vaaleampi. Mitään blondausta en ole suunnittelemassa, vaan enemmänkin jotain vaaleanruskeaa (oon kattonu liikaa Frendejä ja sitä Rachelin tukkaa..). Tein yhdelle asiakkaalle lauantaina niin kivan ruskean sävyn, että voisin hyvin kuvitella sellaisen itsellenikin..!

14 vastausta artikkeliin “Pari Bianka-meikkiä!”

  1. Hyviä meikkejä oot saanut aikaiseksi :) Ja kiitos Color Mask -vinkistä! Ehdottomasti lähtee seuraavalla ostosreissulla sellainen messiin.Mun blogissa on muuten tunnustus sulle, käyhän katsomassa :)

    Tykkää

    1. Kiitos! Color Maskit on maailman parhaita tuotteita, en vois enää elää ilman. Kävin katsomassa ja kiitos! Teen sen kun kerkiän – mulla on vielä yksi joulukuussakin saamani samantyylinen tunnustustehtävä tekemättä :( On vaan ollu niin kamalasti asiaa että ei oo kerennyt! :P

      Tykkää

  2. Hyvältä näyttää! :) Kiva että laitoit kuvia ja arviota, mua aina kiinnostaa voiko halpistuotteet pärjätä vähän kalliimmille kilpailijoilleen. Kävin tänään kaupungilla pyörimässä ja törmäsin testeriin, joka sanoi olevansa Goshin luomiväri-primer. Nappasin testerin takaa hyllystä samannäköisen putkilon sen tarkemmin tutkimatta, ja kotona huomasin putkilossa lukevan vain eyeshadow, sävy 001 pearly white. Nyt koitin tutkailla asiaa netistä, ja ajattelin kysäistä sultakin, että onko Goshilla erikseen luomien pohjustusainetta, vai voiko periaatteessa mitä tahansa Goshin luomiväriä käyttää pohjustukseen. Ja mitä veikkailet, onko tuo vaalein sävy liian vaalea tai muuten huono pohjustukseen. En vielä avannut pakettia joten voisin vielä käydä sen vaihtamassa. Kiitos hirmusti etukäteen jos viitsit vastailla. :)

    Tykkää

    1. Huomasin kans joskus viime vuonna, että Goshille on tullut eyeshadow primer noiden waterproof eyeshadow – puikkojen rinnalle. Jostain nettisivuilta kattoin, että sen primerin sävy olisi just pearly white tms. ”voiko periaatteessa mitä tahansa Goshin luomiväriä käyttää pohjustukseen” Kyllä voi. Goshin luomiväripuikkoja löytyy muistaakseni n. 8-10 eri sävyä. Niitä voi ostaa useamman ja käyttää esim. lilaa puikkoa lilojen luomivärien alla, vihreää vihreiden alla ym. tai ostaa vain jomman kumman vaalean (beige tai shamppaja), jolla pärjää kaikenväristen luomivärien kans. Mulla on se beige. Uskoisin, että toi sun ostama (luultavasti) primer toimii yhtä hyvin. Mun teki mieli ostaa se kun näin sen, mutta en viittinyt kun mulla kerta on jo toi beige :)

      Tykkää

    2. Kiitos paljon avusta ja vastauksesta, pitääpä käydä vielä huomenna kaupunkiin mennessä kurkkaamassa jos noita on muitakin sävyjä niin voisin ehkä vaihtaa beigeen tai samppanjaan, tai sitten pidän tuon omani.. :) Kiitti joka tapauksessa! :)

      Tykkää

    3. Nyt kun rupesin miettimään, niin toi 8-10 voi olla vähän yläkanttiin arvioitu :P Olisko 6-8 todenmukaisempi.. Enivei, toivottavasti päädyt noista johonkin tai jos pidät primerin, niin kerro joskus miltä se tuntuu..! :))

      Tykkää

    4. Kävin eilen kurkkimassa Sokoksen hyllyä, ja siellä oli tosiaan erikseen mattainen pohjustuspuikko ja sitten tuo mun pearly white, joka oli vaalein luomiväreistä. Luomiväreissä ei ollut tuota sun beigeä. Kädenselkään verratessa primerin ja pearly whiten ero oli oikeastaan vain kimaltelevuudessa, joten pidin sitten tuon alunperin ostamani pearly whiten, koska sitä voi käyttää sitten yksinäänkin luomivärinä. :) En oo vielä sitä testannut, mutta käynpäs sitten täällä kertoilemassa miltä vaikutti, kun oon saanut testattua. :)

      Tykkää

    1. Voisinpa tehdäkin! Tuo kuvassa vaaleanharmaalta näyttävä nappi (ylärivi, toinen vasemmalta?) on vaaleansininen / vaalean siniharmaa, mutta sekin sopii tohon yhdistelmään :)

      Tykkää

    1. Haha, aika komeeta! :D Noo mikäs siinä jos tykkää, harmi vaan sille joka tuon ostaa (ja maksaa posteineen yli 7€) jos olis mahdollisuus päästä Tokmannille/VapaaValintaan ja ostaa tämä alle 2€:llä :) Mutta Huutis on mielenkiintoinen paikka.Huomasin muuten, että siellä oli myös myynnissä Naked-paletti, hinta tällä hetkellä 45€ + 7,30€ postarit eikä pakettiin tule mukaan Primer Potionia…

      Tykkää

Jätä kommentti