”Always searching for a better way to be me”

Amaranthen torstainen keikka oli ihan huippuhyvä! Paikkana toimi Klubi Tampereella, joka on mun mielestä juuri sopivan kokoinen, koska se on aika pieni. Olin melkein ”salin” takaosassa korokkeella ja näin tosi hyvin lavalle. Jornin keikalla oltiin samassa paikassa ja eturivissä, jolloin bändi oli suorastaan käsin kosketeltavissa :)
Mua harmitti vain ihan hemmetisti, kun jätin järkkärin kotiin. Väänsin ja käänsin, että otanko sen mukaan vai en ja jätin viime sekunneilla laukusta pois. Voi hemmetti, mulla oli niin hyvä näkymä lavalle, että olisin saanut todella hyviä kuvia, argh! Mulla oli mukana poikakaverin pokkari, jolla sain paljon suttuisia ja muutaman hyvänkin kuvan. Videoita otin myös, jotka olivat yllätyksekseni tosi hyvälaatuisia koneella, mutta eivät enää YouTubessa :(
Bändin naislaulajaa Elizea ei miehet turhaan fanittaneet (yleisöstä ehkä 95% oli miehiä..), mimmi on ihan mielettömän kaunis, upea ja taidokas laulaja. Tykästyin entistäkin enemmän myös mieslaulajiin, Jake E:hen (joka oli onneksi päässyt eroon karmeista rastoistaan) ja Andyyn. En voinut sille mitään, mutta huomasin itsekin tuijottelevani vain Elizea, muut bändin jäsenet meni multa lavalla ihan ohi – se kertoo jo jotain tuon naisen vetovoimasta. Ja säteilystä, voi jestas! Mimmi oli kuin mikäkin missi, miljoonan dollarin (vai kruunun, eh eh) hymy loisti takariviin asti ja jos jostakin, niin hänestä näki kuinka paljon hän nautti esiintymisestä. Niinhän sitä sanotaan, että onnelliset ja itsevarmat ihmiset huomataan kilometrien päähän?
Kattokaa toi ponnarin pituus!! Ja täysin varmasti omaa tukkaa, sen huomaa kyllä kauaskin.
Mahtava!

Jake E & Andy

Täytyy muuten hattua nostaa Elizelle, jota veti puolet keikasta tuo nahkatakki tiukasti kiinni napitettuna. Mä kun olin ekojen biisien jälkeen jo ihan hikinen, vaikka vaan hytkyin paikallani :) Klubi kun on aika tiivis tunnelmainen..

Lämmittelijänä toimi muuten Amoral eli tuo nykyään Ari ”Idols” Koivusen johtama bändi. Siitä mä en sitte kommentoikaan mitään, sanoin aika painavan mielipiteeni jo paikan päällä :D
Miten olis toi tukka??! Elizen moshaus oli aika vakuuttavaa katsottavaa :P

Mimmillä oli koko yleisö kiedottuna pikkusormensa ympärille – meikäläinen mukaan lukien.

Tässä ne mun ottamat videonpätkät, joista vähän välittyy hyvä fiilis :)

-kaikki kuvat ja videot minun ottamiani-

No nyt on niin jumalattoman turskia tavaraa, että on pakko digata. Göteborgilainen Amaranthe puhaltaa kotikaupunkinsa melodeathiin niin radikaalisti uusia tuulia, että kuulijaa kylmää ihan selkäpiitä myöten.
Ensin tippuu leuka lattiaan ja sen jälkeen fiilis kiihtyy nollasta sataan kahdessa sekunnissa… Niihin [biiseihin] ei ole lisättävää yhdelläkään tuottajaihmeellä ja se koskee kolmevarttisen jok’ikistä biisiä. On suorastaan absurdia, että käsillä oleva levy on debyytti.
Sori vaan, Sonic Syndicate, Dead By April, In Flames ja, jukolauta, Max Martin. Voitte poistua, teille ei ole enää tarvetta, joku kusaisi juuri muroihinne. Saatte potkut.
9/10.”
– Make Ollila, Imperiumi.net
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “”Always searching for a better way to be me””

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s