Lilaa luomeen

Guess what.. they’re baaack!

Oon kuulkaa parin viime viikon aikana yllättänyt itseni ja alkanut taas ihan uudella innolla käyttämään luomivärejä! Koko viime syksy ja talvi meni ripsipidennyksiin ja kirkkaaseen huulipunaan luottaen, ei olisi vähempää voinut kiinnostaa aamuisin alkaa meikkailemaan silmiä. Nyt oon kuitenkin saanut jostain ihan uutta puhtia luomivärejä kohtaan ja oonkin tehnyt ties mitä väriyhdistelmiä. Ironista kyllä, yhdestäkään meikistä ei ole kuvaa :D Ehkä sen takia, että aamulla ei ole aikaa ottaa kameraa esiin ja illalla muistan sen siinä vaiheessa, kun lätkäisen meikinpoistolapun silmälle.

Olen tehnyt erilaisia nudeja/luonnollisia meikkejä, esim. UD:n Naked – paletti on ollut ahkerassa käytössä. Lisäksi olen tutustunut enemmän jo aikoja sitten Pretty.fi:stä saamaani Coastal Scentsin 36 Smokey – palettiin (alla). Sävyissä on valinnan varaa ja siitä löytyy myös vähän erikoisempiakin sävyjä. Yksi ehdoton lemppari on tuo taupemainen sävy, jossa heijastuu luomilla myös pilkahdus lilaa. Värien pieni huono puoli on se, että ne vaativat kyllä ehdottomasti tahmean pohjustuksen – kuten Goshin luomiväripuikon –  alleen. Muuten napin väristä siirtyy luomelle vain osa.

Värikkäimmissä meikeissä olen käyttänyt eniten keltaista (!), oranssia ja vihreää. En kaikkea kolmea yhdessä, mutta pareittain yhdisteltynä. Olen pitkästä aikaa käyttänyt Models Ownin jauheluomivärejä sekä Sleek Make Upin Curacao – palettia.

Bright Grass (yllä), Neon Orange ja Neon Yellow

Inglot DS 474

Inglot AMC 51

Ripsipidennykset ovat saaneet tipahdella pois, hiukan niitä vielä löytyy mutta viimeisiä viedään. Oon päättänyt olla taas hetken ilman niitä – tekeväthän ne aamuista helppoja ja kuka nyt ei tuuheita, kaarevia ja kauniita ripsiä kelpuuttaisi, mutta aikansa kutakin. En jaksa enää makoilla sitä 1,5 tuntia huolloissa ja on näissä huonotkin puolensa, esimerkiksi jo se huolloissa käyminen :D Lisäksi tietyssä vaiheessa ripset alkavat sotkeentua toisiinsa, johonkin kohtaan tulee ikäviä koloja ja kasvojen pesu sekä meikkaus vaatii vähän erikoistoimia. On ihanaa, kun saa taas pestä kasvonsa ns. normaalisti ja eyelinerin levitys sujuu kiroilematta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s