Rypäleet a’la OPI

Jotain pirteyttä kynsiin lumipyryn ja pimeän talven keskelle. Ennen olisin käyttänyt tällaisia värejä vain kesällä, mutta tänä talvena on tuntunut, että sitähän masentuu vaan lisää jos kynsillä on jotain tylsää.

Lakkana OPI Gargantuan Green Grape, 4 kerrosta. Ei huono lakka eikä mikään läpikuultavakaan, mutta tuppasi vielä kolmannellakin kerroksella raidoittumaan, siksi neljä. Ehkä olin vaan malttamaton enkä antanut kuivua tarpeeksi kerrosten välillä.

Kuvauskaverina Batisten kuivashampoo (Tropical), joka ei ainakaan mulle noussut ultimate – tuotteiden joukkoon. Ok kuivashampoo, mutta todellakin vain raikastamiseen ja ”pesemiseen”. Ei anna kohottavaa muotoiluefektiä, kuten hiuspuuterit. Mutta jos sitä ei kaipaakaan vaan pelkästään raikkautta, niin tässä olis hyvä tuote siihen :) Tropical tuoksuu kookokselle ja tuoksu on ihan ok. Puhtaammalta tuoksuva Original oli kuitenkin suosikkini.

GGG on nätti sävy, sai töissäkin kehuja :) Tämä oli yksi niistä joulukuussa alennuksesta ostamiani. Aika epätavallinen sävy mulle, kun en oo kauheasti vihreiden lakkojen käyttäjä, mutta tykkään tästä tosi paljon :) Juuri oikean sävyinen ja tummuinen vihreä.

5 vastausta artikkeliin “Rypäleet a’la OPI”

    1. Löysin tukusta alennuksesta, maksoin jotain 5-6 euroa. Bongasin tämän sävyn juuri uudesta Oliviasta, joten uskoisin tätä löytyvän OPIa myyvistä paikoistakin, kuten Stockmannilta tai Kicksistä. Siellä hintaa taitaa ollakin se normaali 16 euroa.. :/

      Tykkää

  1. Mulla on kans ollut nyt yksi purkki tuota Batisten kuivashampoota, juurikin original-tuoksussa. Asia on kyllä just niinkuin sanoit, ei muotoile tukkaa ollenkaan, mutta poistaa kyllä rasvaisen fiiliksen. Eksyin nyt ensimmäistä kertaa sun blogiin ja olen vasta selailemassa uusista postauksista taaksepäin, mutta pitää jo nyt kehua sun kynsiä ja kynsilakkojen määrää! :) Pitää varmaan itsekin kaivaa huomenna pullot kaapista, sen verran inspiraatiota sun kuvat antaa :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s