Paljon (paljon!) juttua Lancôme Teint Miraclesta

Teki mieli otsikoida tämä: ”En osaa referoida”.
TÄMÄ OSA TEKSTIÄ ON KIRJOITETTU ENNEN IHO REAGOIMISTA.

Lancôme korkattu ma 9.1.:

Sain joululahjaksi toivomani Lancôme Teint Miracle – meikkivoiteen. Oletin lukemieni juttujen perusteella voiteen olevan hyvin ohutta, ihoon ”katoavaa” ja antavan hyvin kuultavan lopputuloksen. Yllätyin kuinka peittävää tämä mielestäni on jo ohuellakin kerroksella (paksua ei tietysti kannatakaan laittaa). Voide on hyvin litkua, mutta todellakin peittää – ehkä vähän liiaksikin? Ainakin MSCHICin meikkivoiteeseen tottuneena. Taidan tosin olla tämän havaintoni kanssa yksin :D Meikkivoidetta ei tarvitse todellakaan paljoa, yksi pumppaus riittää loistavasti (joten ei hätää, en ”pakkeloinut” tällä kasvojani). Parhaiten tämän levittämiseen sopisi mielestäni skunkki-sivellin.


Voiteessa on pulloa katsottaessa havaittavissa pienen pientä shimmeriä (seuraava kuva). Kiiltelevälle iholleni tämä ei ole ehkä se kaikista paras, koska tykkään mattaisemmasta lopputuloksesta. Primeristä huolimatta tämä lähti päivän mittaan ihon rasvoittuessa vähän liukumaan T-alueella. Eli sain käyttää puuteripapereita tavallista useammin. MSCHICin meikkivoide jää tämän rinnalle kaveriksi, käytän kumpaakin vuorotellen fiiliksen mukaan. Tämä sopinee parhaiten kuivalle ja normaalille iholle sekä niille, jotka tykkäävät kuultavasta ihosta.

Meikkivoiteeni sävy on kaikista vaalein 010, joka on omalle posliini-iholleni nippa nappa sopivan vaalea. Kävin tätä kyllä kokeilemassa kaulalleni ja poskelleni ennen lahjatoiveen esittämistä, mutta silti vähän pelästyin ekalla käyttökerralla että onko se sittenkin liian tumma. Ohuen kerroksen, hyvän levittämisen ja huolellisen leuan alle häivyttämisen jälkeen lopputulos on hyvä. Olen ahkerasti peilaillut itseäni tätä käyttäessäni eikä se ole onneksi lähtenyt päivän mittaan tummumaan. 


Loppusanat? Erittäin hyvä meikkivoide, ei sovi kieltäminen. Ehkä ainoastaan oma rasvoittuva ihotyyppini taistelee tätä vastaan. Jos ihoni olisi normaali tai kuivahko, Teint Miracle toimisi taatusti kuin unelma! Aion ilman muuta käyttää tämän loppuun, mutta kuten sanoin, MSCHICin meikkivoide ei ainakaan tähän mennessä ei korvaudu täysin tällä :)

LAUANTAI 14.1.

Kuten torstaina kirjoitin, ihoni sai jonkinlaisen ärsytys- tai allergisen reaktion maanantaina. Olen liki 100% varma, että se tuli tästä meikkivoiteesta eikä siitä uudesta Cliniquen kosteusvoiteestani (DDML). Tämä on aika hyvin selitettävissä sillä, että maanantai-aamuna pesin ja kosteutin kasvoni ”vanhoilla” tuotteillani ja MSCHICin primeria levittäessä iho tuntui ihan normaalilta. Tähän päälle levitin (ekaa kertaa) tuota Lancômea ja starttasin päivän.

Illalla en kasvoja pestessä kiinnittänyt ihon kuntoon huomiota, mutta Dramatic Different Moisturising Lotionia kasvoille levittäessä huomasin sen – iho tuntui omituisen röpelöiseltä. Ajattelin silloin, että kosteusvoiteessa on kai jotain ”helmiä” tai ”rakeita” (esim. Biothermin sinisessä Aquasourcessa on mun mielestä jotain ”ylimääräistä” ihoa tasoittamassa). En sitten ajatellut asiaa sen enempää ja käytin tätä kosteusvoidetta vielä tiistaina (aamu + ilta) ja keskiviikko-aamuna sekä Lancômea tiistai-aamuna.

Nyt Teint Miracle ja DDML ovat molemmat jäähyllä ja odotellaan ihon palautumista. Tällä hetkellä käytän Sebamedia kasvojen pesuun, hyllytin varoiksi sen Freemanin päärynäputsarinkin (vaikka käytin sitä jo pari viikkoa ennen tätä tilannetta, en toki oo hysteerinen). Kosteusvoiteena käytän taas Erisanin Kosteuttavaa kosteusvoidetta, joka on hajustamaton, väriaineeton ja Allergia- ja astmaliiton hyväksymä.

Kun iho on palannut normaaliksi, aion silti uhmata kohtaloani ja kokeilla ainakin DDML:a uudestaan, toki vain pienelle alueelle. Saman ehkä teen myös sen Lancômen kanssa, mun on pakko saada tietää tuliko tämä kilpikonnannahka jommasta kummasta. Mutta tosiaan pienelle alueelle ja varovasti :) Todennäköisesti Lancôme kuitenkin lähtee kiertoon. Tai molemmat.

En mitenkään hauku Teint Miraclea, ennemminkin harmittelen tosi kovasti jos/kun se ei sovi mulle. Ehdin nimittäin jo parissa päivässä ihastumaan siihen aika lailla! Mun on kyllä kasvojen iho suhteellisen herkkä, joten se saattaa reagoida johonkin aika nopeastikin. MSCHICin meikkivoiteesta sanotaan seuraavaa, joka selittänee ehkä sen, että se ei ole aiheuttanut mitään: ”…meikkivoide soveltuu eri ihotyypeille… tuote ei tuki huokosia ja sopii erittäin hyvin herkällekin iholle… parabeeniton ja hajusteeton”.

Katsellaan ja seuraillaan, raporttia varmasti luvassa :)

Mainokset

16 vastausta artikkeliin “Paljon (paljon!) juttua Lancôme Teint Miraclesta”

  1. Mun on kyllä pakko kokeilla niitä, oon sen verran utelias (ja ihmeissäni) :) Aika jännä, että DDML saattaa aiheuttaa noita reaktioita, kun senhän nimenomaan pitäisi olla herkälle iholle ihanteellinen voide.

   Tykkää

 1. Mulle toi DDML on ainakin vaan tehnyt ns. ”kalvon” ihon pintaan ja sen takia hyllytin sen.. vahvasti epäilen että ennemmin se reaktio tuli tost Lancomesta, DDML kuitenkin pitäis olla herkällekin iholle sopiva… Jos päätät luopua Lancomesta, niin mä testailisin mieluusti :)-Tiina

  Tykkää

 2. Teint Miraclessahan on aika voimakas tuoksu, ehkä hajusteet saivat ihon reagoimaan ikävästi? Olen itse käyttänyt ko. meikkivoidetta yhden pullon ja se on sopinut minulle erittäin hyvin. Minulla on kuivahko iho ja haluan kuultavan lopputuloksen, mutta kuitenkin melko paljon peittävyyttä. Ainoastaan sävy tökkii. Minulla on tuo sama, harmahtava 010, joka on väriltään tosi hyvä ja tasapainoinen (myyjä yritti lähes väkisin myydä minulle keltaisempaa (ja kenties myös vähän tummempaa?) sävyä, koska ”tätä meillä menee eniten”, WTF?), mutta kuitenkin vähän liian tumma.

  Tykkää

  1. ”tätä meillä menee eniten” :DD Mä luulen kans, että tuolla hajusteella saattoi olla näppinsä pelissä. Kiinnitin ensimmäisenä huomiota juurikin tuohon suht vahvaan tuoksuun, kun levittelin sitä. Ja ehkä vielä kun MSCHIC on hajusteeton niin ero tuntuu niin suurelta :) Mutta muuten kyllä erinomainen meikkivoide ja tykkäsin varsinkin peittävyydestä.

   Tykkää

 3. Mä olen myös harkinnut tuon Teint Miraclen kokeilemista. Yhden testerin jo kokeilin, ja vaikka siinä sävy oli aivan liian tumma (03, herran jestas), ihastuin voiteen kuulauteen ja hehkuun.Tällä hetkellä mulla on käytössä noin saman hintaluokan Giorgio Armani Luminous Silk, johon olen kyllä ihan tyytyväinen. Etsin kuitenkin edelleen sitä aivan täydellistä meikkivoidetta, joten siksi tuo Lancomekin kiinnostaa. Se olisi Stockallakin vielä kanta-asiakastarjouksessa nyt tammikuussa 39 euroa. Tax freesta saa toki vielä edullisemmin, 32 euroa, mutta olin ajatellut tarvitsevani apua sävyn valinnassa, ja luotan parhaiten Stockkan konsulenttien silmään. :)Nyt vain pelästyin tuota tietoa, että koit vaaleimmankin sävyn 010 melkein liian tummaksi. Minulla on myös hyvin vaalea iho, joten sama voi olla lopputulos mulla. Giorgio Armanissa on se hyvä puoli, että väriskaala on hyvin laaja, eli ulottuu todella vaaleisiin sävyihinkin asti. Minulla ei ole edes käytössä aivan vaalein, vaan muistaakseni numero 5. Jos havaitset, että Teint Miracle ei sovikaan sulle, niin mä voisin mielenkiinnosta hyvin ostaa sen sulta pois sitten. :)

  Tykkää

  1. Mä olen nyt innostunut meikkivoiteista ja haluaisin kokeilla uusia merkkejä (mulle on auennut kokonaan uus maailman niiden suhteen..), mutta vähän alko pelottamaan että reagoiko mun iho nyt kaikkiin esim. vähänkin hajustettuihin :( Onko Armanissa millainen tuoksu?Käy ihmeessä edes testaamassa 010, täytyy ottaa huomioon että mulla on _todella_ vaalea iho, melkein puhutaan jo valkoisesta :) Esim. Lumenen vaaleimmat meikkivoiteet on aivan liian tummia mulle.Mun täytyy jatkaa vielä tota Lancômen testailua ja katsoa mikä sen tulevaisuus on :)

   Tykkää

  2. Minustakin 010 tuntuu inasen liian tummalta. Ei niin, etteikö pystyisi käyttämään, mutta vaaleampi olisi parempi. Samoin liian tummia mulle ovat esim. nuo vaaleimmat Lumenet, jotka hämmästyttävät aina testatessa tummuudellaan (lisäksi Lumenen mainoksessa huomasin myös suositeltavan kahden meikkivoidesävyn kesken arpovia valitsemaan se tumma. Järjettömän kuuloinen neuvo, mutta ilmeisesti vaaleuttaan häpeävät suomalaiset saavat siten ruskeilla pakkelikerroksilla uskoteltua itselleen olevan sittenkin aika paahtuneita, ha). Itse olen hyvin vaalea, mutta en vaalein mahdollinen, mielestäni aika tavanomaisen suomalaisen sävyinen.

   Tykkää

  3. Mä taas olen kaikista vaalein ja odotin, että Lumenelta – joka kuitenkin on suunniteltu suomalaiselle / skandinaaviselle naiselle – varmasti löytyisi sopiva vaalea meikkivoide. Mutta pah! Aivan liian tummaa pakkelia mun lakanakasvoilleni :)

   Tykkää

 4. Oon ollut aikeissa ostaa ton teint miraclen ja mulla on ollut testerikin. Ekan kerran kun testeriä kokeilin, katoin että onpas tummaa, mutta ihan mukavasti se kuitenkin ihoon sulautu. Tosi peittävää (ehkä liiankin) se kuitenkin on, eikä kauheen kevyeltä tunnu ja siis tota 010 mullakin on. Sokosen myyjä sen mulle katto. Ja mullakin rasvoittuva iho, niin olis toivonu ehkä enemmän mattaa. Ei se tosiaan huonoa ole, mutta ei ehkä se täydellinenkään.Mikä sävy sulla on tosta mschicistä? Mullakin vaalee iho (punatukkainen kun olen luonnostaan). On kyseinen merkki ruvennut kiinnostaan, mutta netistä tilaamalla aika arpa peliä taitaa olla.

  Tykkää

  1. Mulla on MSCHICin vaalein sävy eli Porcelain. Seuraavaks vaalein taitaa olla Ivory. Siellä nettisivuilla lukee mitä eroa näillä on ja mitkä sävyt on neutraaleja, mitkä kylmiä ja mitkä lämpimiä.

   Tykkää

 5. Pääsin valitettavasti nyt vasta lukemaan nämä kommentit, kun blogger oikutteli jotakin.Giorgio Armani ei tuoksu miltään, eli sikäli hyvä. Se on myös erittäin laadukas ja mulle aika oikean sävyinen, joten näiden kommenttien johdosta aloin epäröimään, että ehkä en vaihdakaan. :) Koska jos tuo Lancomen vaalein sävy 010 on ollut vähän liian tumma näin monelle, se on sitä melko varmasti myös minulle, sillä olen talvella juurikin melkein lakananvalkoinen. Ihan mahtavaa miten paljon näistä meikkiblogeista ja toisten arvioista on hyötyä, ja miten voi säästyä monen kymmenen euron hukkaostokselta! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s