Ihanat kyyhkys-kynnet :)

Kävin kaupoilla viime viikolla ja nappailin mukaani kolme uutta nudelakkaa. Ensimmäisenä ihanin eli MNY – sarjan lakka numero 251. Aivan mielettömän ihana hento vaaleanpunainen! Jotenkin maitomainen sävy :) Yksi kerros on täydellinen hempeään ranskalaiseen lakkaukseen, kaksi riittää peittämään lyhyet kynnet ja kolme riittää pitkille. Hintaa lakalla oli 3,50€ ja voin sanoa, että hinta-laatu – suhde on kohdillaan. Tunnustan, että olin varma ettei tämä peitä mitään, mutta kuinka väärässä olinkaan.. :)

Leimaukset mustalla Konad-lakalla, kyyhkyset Charming Nails – laatasta ja tähdet m3:sta. Leimasin tähtikuvion kokonaan vain peukaloihin, muihin osan siitä. Vaaleanpunaiset timantit eBaysta ostetusta hyrrästä. Siitä voidaan olla montaa mieltä, sopivatko ne tähän vai ei, mutta teki mieleni kokeilla niitä ja testaamallahan sen vain tietää.. sitä paitsi huomenna tai viimeistään ylihuomenna poistan nämä lakat kuitenkin :)

Mielestäni vaaleanpunainen ja musta ovat yksi parhaimpia väriyhdistelmiä..!

7 vastausta artikkeliin “Ihanat kyyhkys-kynnet :)”

  1. Noistahan tuli tosi kauniit! Mua harmittaa tosi paljon kun en osaa oikein Konadeilla leimailla, niillä sais niin paljon kaikkia kivoja juttuja tehtyä…. Jotenkin se kohdistaminen ei oikein onnistu kun se leimasin on niin iso. Kait niitä pienempiäkin olis, mutta oon vähän laiska ettimäänkään sellasta! :D

    Tykkää

Jätä kommentti