Pulilakka vai hyvä lakka?

Seppälästä ostettu lakka, merkki on Golden Rose Fantastic Color ja sävy tylsästi 180. Hintaa tällä lakalla oli muistaakseni 3,95€.  Nekku taisi joskus jossain postauksessaan hyvin sanoa, että nimien keksiminen sävyille taitaa maksaa extraa :) Puhe taisi olla jostain halpismeikeistä, MNY jos oikein muistan? Ja eikös tuosta Golden Rose – nimestä tule ihan mieleen kiinalainen ravintola?

Jossain blogissa oli hiljattain keskustelua, että mikä on luokiteltavissa ”pulilakaksi”. Mun mielestäni tällaiset esim. Seppälän, VapaaValinnan, Tokmannin tai jonkun Halpahallin myymät ”ei-minkään-merkkiset” lakat ovat niitä pulilakkoja. Juuri sellaiset, joiden hinta on vain muutaman euron. Taasen mitään edullisia merkkilakkoja, kuten Lumenen Natural Codea, Rimmeliä, ModelsOwnia tai edes muinaista Anytimea en katso puliksi, koska kyseessä on ns. oikea merkki.

Joskus olen ostanut näitä Seppälän ”merkittömiä” pulilakkoja ja todennut ne aika surkeiksi. Viimeksi kesällä ostin keltaisen lakan, jota olisi saanut laittaa 4-6 kerrosta edes saadakseen väriä kynnelle. Tämä lakka kuitenkin yllätti – kynsilläni on vain kaksi kerrosta, jotka peittivät todella hyvin eivätkä edes raidoittuneet, mitä olen huomannut pitkiä kynsiä lakattaessa käyvän. Ja rakastan tuota sävyä! Mulle tulee siitä mieleen kissankellot, mutta tummempina, Tai tumma laventeli. Mikä tahansa, mutta aivan ihana sävy! Kynsiä ei voi kuin ihailla.

Tai voisi ihailla, jos illalla laittamani kirkas päällyslakka ei olisi yöllä nuhjaantunut lakanoihin.. Nyt kynsien pinnassa on kiva lakanakankaan kuvio, you know?

Laitoin koristukseksi valkoisellä Konadin lakalla ruutukärkikuviota laatasta m44. Ihan hauskat :)

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Pulilakka vai hyvä lakka?”

  1. MNY se oli, ihan harmitti kun niillä on niin kauniita sävyjä ja kaikissa vain jokin numero. Mutta täytyyhän siinä hitto vie kovapalkkaisten meikki-ihmisten brainstormata tunti jos toinenkin, että nimiä syntyy. :D

    Tykkää

  2. Mulla on saman merkin samanlainen sävy samanlaisessa pullossa oleva halkeilulakka ja hyvin toimii :) Maksoi 3.95 €. Ei paha kun IsaDoran vastaavat on tuplasti kalliinpia pienemmässä pullossa (eikä IsaDoralla edes ole lilaa cracklelakkaa!).

    Tykkää

  3. mulki on tota golden rose lakkaa, mut se on sellane graffit :d mul se toimii huonosti, se on vaa sellasii könttei…en voi ees käyttää sitä :d mut on mul myös niit wild & crazy lakkoi, nii ne toimii silti tosi hyvin :) ei oo huonontunu kolmes vuodes yhtää + peittää mulla täydellisesti jo ekalla kerroksel :>

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s