Black & purple

Viime lauantain sumusilmämeikkiä pikkujoulujen kunniaksi :) Halusin tehdä tosi tumman meikin eli mustaa ja sille kaveriksi sinertävää, tummaa violettia. Lisäksi juhlallisuutta toi Goshin hopeaa kimalteleva musta eyeliner.

Ai minäkö valkoinen vai? Kuvaa ei ole kirkastettu eikä salamaa käytetty… Vampyyrilook pyytämättäkin :)

pohjustus
UDPP
luomivärit
Sleek MakeUp Oh So Special mattamusta
Inglot pearl 441 (sisänurkka) ja pearl 446 (keskellä) (paletti täällä)
rajaus
Gosh Eyeliner Pen Black Star (yläluomet)
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer 261 Noir (sisäluomet) 
ripsiväri 
Yves Rocher Mascara Volume Déployé, musta (pidennysten päällä)
kulmat
Trucco Hi-Brow Trio

Ja mulla ei ole liikaa poskipunaa, taisi olla vain hieman hmm.. glögin tuomaa lämpöä :P

21 vastausta artikkeliin “Black & purple”

  1. Heippa!Todella upea meikki, sopii hyvin mustaan tukkaan ja vaaleaan ihoon :) Ja ihosi näyttää täydelliseltä! Millä teet yleensä meikkipohjan? Olen itsekin supervaalea joten aina kiinnostaa tietää mistä muut vaaleat tytöt meikkipohjansa hankkivat :)

    Tykkää

  2. Pampuliina: Voi kiitoksia! Ja tervetuloa jatkossakin luekelemaan :)Karoliina: Tykkäsin itse kans, voi kun vaan jaksais aamuisin herätä aikaisemmin ja vääntää vastaava joka päivä :))

    Tykkää

  3. Blush Overdone: Kiitos paljon :) Käytän meikkipohjaan primeria (Mschic), meikkivoidetta (Mschic, siitä löytyy vaalein sävy Porcelain, joka on kerrankin tarpeeksi vaalea myös meikäläisen lakanakasvoille! suorastaan lauloin hallelujaa kun löysin sen :D ja toinen purkki on jo jemmassa valmiina), irtopuuteria sekä MACin Mineralize Skinfinish Natural – puuteria, sävyssä Light (T-alueelle). Mulle ei oikein ole selvinnyt onko tuo MAC enemmän meikkipuuteri kuin pelkkä puuteri, koska ronskimmin laitettuna siinä on aika hyvä peittävyys. Laitan sitä tosin hyvin ohuen kerroksen, ei paljoa. Se antaa vielä vähän peittävyyttä ja tavallaan ”air brush”-efektin eli kaunistaa ja heleyttää ihoa :P

    Tykkää

  4. Ooh, olenkin katsellut sitä Mschicin uutta mineraalipohjaa sillä silmällä, mutten ole uskaltanut tilata kun pelkään, että se vaalein on minulle liian tumma. Ehkäpä laitan sen nyt sitten tilaukseen! :) Tuo MACin MSF Natural on kyllä oikeaa puuterien aatelia, se on mielestäni enemmän kuin tavallinen puuteri ja sillä saa kabukilla ihan kivan kevyen meikkipohjankin jos haluaa. Itse käytän sitä myös viimeistelyyn, sillä tulee oikein ihanan kuulas iho :)

    Tykkää

  5. Blush: Mulla ei ole sitä mineraalipohjaa (kiinteää) vaan ihan tavallinen meikkivoide! Kokeilin sitä mineraalipohjaakin kämmenselälle (kabukilla) enkä saanut siitä mitään irti vaikka kuinka hinkkasin ja kerrostin, en siis yhtään mitään. Iholle jäi samettinen pinta jos jotain, mutta ei mitään peittoa. En tiedä jos se jollain toimii, mutta mulla ei. En vakuuttunut siitä, mutta se perus nestemäinen meikkivoide vei mun sydämen..!Mä olen kans superkiireisinä aamuina käyttänyt tota MACia vaan primerin päällä vähän reilummin vipalla levitettynä ja peittää aika hyvin niinkin. Tosin mun iho alkaa kiiltelemään sitten jo suht pian eikä meikki pysy nättinä niin kauaa kuin Mschic primer + meikkivoide – yhdistelmällä :)(jaa kirjoitin taas tälläsen yhden postauksen kokosen kommentin :D)

    Tykkää

  6. Ah siis se nestemäinen meikkivoide :) No sit täytyy miettiä uudestaan, tuon kokemuksesi perusteella täytyy kyllä päästä itsekin ensin kokeilemaan, että irtoaako siitä mineraalista mitään. Kiitos vain vinkistä niin ei mene rahat hukkaan :)

    Tykkää

Jätä kommentti