It’s time to pop up those baby blues!

ModelsOwn Baby Blues.
 2 kerrosta + kirkas päällyslakka. Helppo ja nätti cremelakka, ei ylimääräisiä hileitä häiritsemässä :) Miksihän olen mieltänyt tämän vain kesäväriksi, kun tämähän on täydellinen talveen? Eikös vaaleansinisestä tule ihan mieleen pakkanen, lumi ja jää – mulle ainakin.
Koristeena bambi-kauris-peura-mikä-hän-onkaan sekä lumihiutaleita uusista joulutarra-arkeista, joita ostin eBaysta. Vielä en viittinyt laittaa pukkeja tai pipariukkoja kynsiin :P
Seppälät ovat tainneet luopua pikkuhiljaa ModelsOwnista? Ainakin meillä päin jämävärit ovat olleet alekorissa jo pienen ikuisuuden. ModelsOwnin nettisivuilta en tätä sävyä löytänyt, mutta sinisten värien osastolta vastaavia vaihtoehtoja voisivat olla ainakin Blooboo, Feeling Blue ja Blue Med. Yhden lakan hinta on 5 puntaa eli noin 5,80€. Joulutarjouksena olisi nyt mm. 15 vapaavalintaisen lakkavärin setti 50 punnalla (58€) tai kuuden värin valmiita settejä 20 punnalla (23€) sekä paljon muita. Ebayssä yhdestä pullosta pyydetään jopa 6-7 puntaa + 6-7 punnan postikuluja..!

2 vastausta artikkeliin “It’s time to pop up those baby blues!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s