Chocolate chip cookies

Suklaakeksit Sara La Fountainin kirjasta A’la Sara.
225g voita
2,5 dl sokeria
2,5dl fariinisokeria
1 rkl nestemäistä vanilja-aromia tai 2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit, lisää joukkoon munat ja vanilja.
1,5dl kaakaojauhetta
5 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
2 dl M&M-karkkeja tai Smarties-rakeita
2,5dl valkosuklaata paloina tai rouheena
Sekoita erillisessä kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, ruokasooda. Lisää voi-sokeri-munavaahdon joukkoon. Jaa taikina kahteen osaan ja lisää toiseen valkosuklaapalat ja toiseen karkit.
Nostele pienehköjä kekoja taikinaa leivinpaperille (ne tasaantuvat uunin lämmössä keksin mallisiksi) ja paista 180 asteessa noin 14-16 minuuttia.
* * * * *
Itse puolitin ohjeen ja siitä tuli kaksi pellillistä. Ihan tarpeeksi meille kahdelle parillekin illalle (vaikka en toki myönnä, että söin näitä heti semmoisen 7-10 kappaletta..). Maistuvat hyvin samalle kuin ne aikaisemmin tekemäni browniesit, jotka olivat myös Saran ohjeella tehdyt. Meillä ei ollut kotona M&M:iä tai Smartieseja, joten laitoin taikinaan noin 2dl tummaa suklaarouhetta. Oikeastaan itse tykkäisin näistä vielä enemmän jopa ilman sitä rouhetta.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s