Kainaloitani myöten alekoreissa…

”like any girl, I LOVE a sale or finding a bargain…”     

Kävin ystäväni työpaikalla katselemassa heidän loppuja Sebastian Trucco – meikkejään. Kaikki alekorin meikit olivat -70%, tälle saaliille jäi hintaa 23,70€. Poskipunaduot olivat 7,05€ / kpl, huultenrajauskynä 3,90€ ja huulipuna 5,70€. Nice!

Poskipunista ostin sävyt Darling Peach ja Tickled Pink. Huultenrajauskynä on Blood ja huulipuna sheer – koostumuksella oleva Tangerine Dream. Yllätin jopa itseni jättämällä ostamatta pari punaista punaa, Loven ja Blood Redin. Jälkimmäinen mulla on joskus ollut, harmittelin sen poisheittämistä mutta nyt se ei näyttänyt enää sopivalta. Love olisi ollut perfect red, mutta sellaisia mulla jo on. Edit. Eikun nyt muistankin! Lovessa oli niin karmea tuoksu, että sen takia sen jättäminen olikin helppoa..

Darling Peach / Tickled Pink

Poskipunissa vaaleampi sävy on hennon kimalteinen ja tummempi matta. Hyvä juttu, koska mattaposkarit mulla onkin ollut vähän kiikarissa..

Alelöytöposkipunista puheenollen, kävin torstaina ennen sitä keikkaa kaupoilla (tietenkin) ja löysin Seppälästä MSCHIC by Seppälä – meikkien poistolaarit! Siellä oli huulipunia, -kiiltoja, poskipunia, pari meikkipohjaa sekä luomivärejä muutamilla euroilla. Itselleni kolahtivat vain nämä punat, taisi siellä olla yhteensä neljä sävyä tai sinne päin, mutta kotiutin nämä kaksi:

Molemmat on kimaltelevia, mikä on lievä miinus (olen enemmän mattaihmisiä). Pigmenttiä on aika paljonkin, pienen pieni sipaisu poskarisiveltimellä riittää..! Eli toisinsanoen nämä kestävät varmaan pienen ikuisuuden :)

Hintaa naperoilla oli 5€ / kpl.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s