All City Brown

Mulle tästä tulee jotenkin hämärästi mieleen leopardikuvio, ainakin nopeasti katsottuna.
Kynsillä IsaDoran lakkoja. Alla pari kerrosta kultaista 652 Gold Sparkles – sävyä ja päällä reilu kerros kaakaonruskeaa 810 All City Brownia. Päällä kirkas lakka.
Näin tälläiset kynnet Karkkipäivä – blogissa helmikuussa. Kirjoittaja Sanni oli bongannut vastaavat kynnet MoteBlogger – blogista ja tykästynyt. No mä tykästyin Sannin kynsiin ja marssin kauppaan ostamaan lakat. Mainostus siis tehosi, jälleen kerran ;)
Lakkaus on mielestäni nätti ja vielä parempi ”luonnossa”. Ja vähän vaihtelua, kuin mustan graffitin yhdistäminen esim. kultaan. Tai pinkkiin tai mihin mä sitä yleensä olen yhdistänytkään. Täytyisi vielä kokeilla tätä ruskeaa vaikka vaaleanpunaisen tai vaaleanvihreän päällä.
IsaDoran lakoissa on hyvä sivellin, mutta lakka on aika.. löysää? vesimäistä? Valuu helposti kynsinauhoille, jos ei osaa olla varovainen. Mutta parin kynnen jälkeen tajuaa ottaa jo vähemmän lakkaa siveltimeen (vai sutiin, kumpi se teistä on?). Graffitin kanssa saa olla tosi ripeä, kuivaa todella nopeasti! Kumman harvoin näitäkään vaan tulee tehtyä :)
Miltä vaikuttaa, onko graauuh vai eikö graffitit nappaa? :P
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “All City Brown”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s