Tattoo story pt. 6

Seuraava tatuointiprojektini oli oikean käsivarren half sleeven tekeminen. Kädessähän oli jo entuudestaan lohikäärme ja tähti, mutta se alkoi näyttämään hiukan orvolta. Lisäksi olen aina unelmoinut isoista ja näyttävistä tatuoinneista sekä rakastanut tatuoituja käsivarsia. Haaveena oli joskus molempien tai toisen käsivarren peittäminen kokonaan, mutta toistaiseksi olen luopunut siitä ideasta ja olen erittäin tyytyväinen ”puolihihoihini”.

Kuvan teki sama jannu Huittisissa, joka on tehnyt vasemman käsivarren kukkakuvanikin. Tälläkin kertaa teimme kukkasia, jotka hän suunnitteli itse sekä sijoitteli käsivarteeni oman näkymyksensä mukaan. Lisäksi halusin käteen paljon mustaa ja lamee – kuvioita. Olkapäähän tuli myös ”savua / pilviä”.

Periaatteessa tykkään tatuoinnistani, mutta nyt pari kertaa käydessäni kunnon ammattilaisella (Riku @ Putka Tattoo, Tampere) mua on alkanut kiusaamaan tämän tatuoinnin mustien kohtien huono jälki :/ Kättä on jo kertaalleen paranneltu (alkuperäisen tekijän toimesta), joten en millään jaksaisi enää kolmatta kertaa samaa rumbaa. Kun kerrankin on varattu tatska-aika ja sinne pääsee, sitä himoitsee ilman muuta uutta kuvaa eikä haluaisi tuhlata aikaa (ja rahaa) vanhan kuvan korjailuun! Ehkä siis vain elän tämän asian kanssa :)

Kuva on ensimmäisen kerran tehty muistaakseni tammikuussa 2010 ja reilua vuotta myöhemmin paranneltu (huhtikuu 2011).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: