OPI Nail Lacquer

Tässäpä meikäläisen OPI – lakat. Erittäin hyvää lakkaa, erinomainen harja sekä hyvä pysyvyys. Pullot ovat aika isoja, 15 ml. Tuo pieni pullo tuli kaupanpäällisenä neljän pikkupullon setissä, joista kolme muuta olen jo aikoja sitten myynyt Huuto.netissä. Isojen pullojen hinta taitaa ainakin Kickseissä ja Sokos Emotioneissa pyöriä 15-16 euron paikkeilla, mutta netin syövereistä saa varmasti halvemmallakin. Ehkä hintansa takia nämä ovat mielestäni vähän semmoisia itsensä hemmottelu – tuotteita, ainakaan mä en raaski ostaa 16 euron kynsilakkapulloja jatkuvasti :) Tykkään myös lakkojen nimistä.
(vasemmalta oikealle)
Sparkle-icious  – Burlesque-kokoelmasta, joka tehtiin Christina Aguileran ja Cherin tähdittämälle Burlesque – elokuvalle. Hemmetisti glitteriä, pääosin kultaa sekä violettia ja sinistä. Pari kerrosta mustan lakan päälle tai 4-5 kerrosta yksinään kynnelle – molemmat tavat nähty blogissa, klik ja klik! A bitch to remove. 
Lucky Lucky Lavender – Ensimmäinen OPI-lakkani. Todella nätti lilan sävy, jossain valossa näyttää jopa vähän vaaleanpunaiselta. Erittäin hyvä koostumus, todella helppo levittää ja pari kerrosta riittää hyvin. Kumman harvoin tätä tulee silti laitettua..
Princesses Rule! – Vaaleanpunainen mikrohilelakka, jossa on todella paljon pientä kimalletta joukossa.  Tätä himoitsin pitkään. Muistan kuukausien ajan Tampereella käydessäni (keskimäärin kerran viikossa) joka kerta Kickissä pyöritelleeni tätä ja miettien, että juu vai ei. Sitten kerran päätin ”repäistä” ja ostin – ja vähän petyin. Väriltään olematon pelkällä kynnellä, mutta toimii erinomaisesti esim. juuri tuon Lucky Lucky Lavenderin päällä. Sinänsä ei siis turha ostos…
I’m Not Really A Waitress – Yksi OPIn kulttimaineen saaneista lakoista. Monien mielestä SE oikea punainen. Eikä tässä kauhean väärässä olla, todella kaunis ja hyvä punainen :) Ehkä inasen tummempi kuin esimerkiksi Ciatén Boudoir (klik!), joten ehkä vähemmän huomiota herättävämpi. Tätäkin pitäisi käyttää useammin.
Nail Envy Nail Strengthener, Sensitive and Peeling – Kynnenvahvistaja liuskoittuville kynsille. Nail Envyjä on useampia ja ne ovat myös aikamoisessa kulttimaineessa. Ostin tämän jossain vaiheessa keväällä. Meinasin selälleni lentää, kun huomasin tämän hinnan olevan 26 (tai 28) euroa! Jessus, edes Kicksin -20%-lappunen ei kauheasti lohduttanut. Enkä nyt tiedä, oliko tämä niin erikoisen tehokasta.. :/
Baby It’s Coal Outside – Tämä on se musta lakka, jossa on hopeista hilettä joukossa. Tästä on mennyt jo puoli pulloa, saas syksymmällä nähdä on siitä Maybellinen MNY:stä korvaajaksi :)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s