Joico K-Pak

Mun hiukset on viime aikoina kokeneet aika rankkoja käsittelyjä, kun niitä on kahdesti vaalennettu muutaman kuukauden sisällä. Ensimmäisen kerran jälkeen sain ne elvytettyä aika hyvään kuntoon hyvillä tehohoidoilla ja jätettävillä hoitoaineilla, mutta arvatenkin seuraava raidoilla tehty vaalennuskäsittely heitti tukan kuntoa reilusti takapakkia. Eli lopputulos on aika kuraa, räkää, hamppua.. kuinka sen haluaakaan ilmaista. Kuin kuivaa heinää.
(Ei ihan, muttei kaukanakaan. Kuva täältä.)
Pari vuotta sitten hiukseni olivat vielä huonommassa kunnossa, kun niihin tehtiin parin kuukauden aikana vaalennus, uudestaan tummemmaksi värjäys ja vielä permanentti (jaiks). Silloin kokeilin erilaisia kosteuttavia sekä korjaavia tuotteita ja löysin ihan ylitse muiden olevat huipputuotteet: Joicon K-Pak – sarjan shampoon ja hoitoaineen. Kuinka tv-shopilta se kuulostaakaan, mutta jo ensimmäisen shampoopesun jälkeen hiuksia huuhdeltaessa ero oli mieletön! Jo pelkästään shampoo ja hoitoaine saivat mut vakuuttuneeksi K-Pakin kulttimaineesta yhtenä parhaimpina hiusten jälleenrakentajina. Lisäksi 300ml pullot kestivät suorastaan ikuisuuden! Naureskellen jossain vaiheessa jo mietin, että lisääntyyköhän ne itsestään yön aikana pullossa kun tuntuu ettei ne lopu ollenkaan :)
Pari kuukautta sitten ostin sarjan Deep-Penetrating Reconstructor – tehohoidon, joka on valittu Stylist Choise Awards 2010*) – kilpailussa jo kymmenennen kerran (maailman?) parhaaksi tehohoidoksi. Ja olin erittäin vakuuttunut! Uskon, että tämä on yksi avaintuote, jonka avulla sain hiuksieni kuntoa palautettua.
Tällä kertaa tukka räjähti sen verran käsiin, että tilasin FeelUniquesta K-Pakin shampoon, hoitoaineen, toisen tuubin ed. mainittua tehohoitoa sekä Moisture Intense Hydrator Treatment – kosteuttavan tehohoidon. Näillä aloitetaan tukan superkuntokuuri..!
joico
Sarjaan kuuluu myös muita pesutuotteita sekä muotoilutuotteita. Hinnat ovat Suomessa aika suolaisia (20-40e kpl), joten törkeästi tilaan omani Briteistä :S
Sarjassa on myös ihana tuote nimeltään Color Therapy Restorative Styling Oil – muotoiluöljy. Se toimii sekä hiuksiin jätettävänä hoitona sekä muotoilussa ja viimeistelyssä. Itse käytän sitä joka pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Tämä on myös mukavan iso pullo (100ml), joka ei heti lopu.
IMG_0848
*) amerikkalainen behindthechair.com-sivuston järjestämä kilpailu, jossa tuhannet hiusalan ammattilaiset palkitsevat suosikkituotteensa
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s